VIDEO Va rămâne marcat, după ce a văzut cum s-a aruncat un tânăr de pe podul de la Vadu Pașii

Un bărbat s-a aruncat, joi dimineață, de pe podul de la Vadu Pașii, județul Buzău. Scena de groază s-a produs sub privirile unui bărbat care căuta prin gunoaiele strânse sub pod.

La un moment dat, acesta a văzut cum un bărbat tânăr s-a aruncat în gol, izbindu-se de cimentul din jurul unui pilon. Martorul spune că îl știa pe sinucigaș, fiind un tânăr cu handicap. Acest fapt a fost confirmat și de către polițiști care i-au găsit printre actele sale o legitimație de transport pentru persoane cu handicap. Avea 25 de ani din localitatea buzoiană Mânzălești.

Omul speriat de cele văzute a anunțat imediat la 112 iar o ambulanță și un echipaj de poliție s-au deplasat la locul solicitării. Zona a fost împrejmuită iar acum polițiștii buzoieni au demarat cercetări la fața locului.

Tânărul a coborât din autobuz şi alături de alţi călători a început să traverseze podul. La un moment dat, s-a oprit şi a trecut de balustradă. Oamenii au strigat la el, au încercat să-l oprească, fără nici un rezultat însă. Tânărul nu a putut fi prins. El s-a aruncat în gol şi a murit.

Fii Reporter