VIDEO Urmărire ca-n filme pe DJ 203 K. Doi tineri au fost snopiţi în bătaie după o şicană în trafic

Doi tineri dintr-o localitate de lângă Buzău au fost snopiți în bătaie, sâmbătă, după o şicană în trafic produsă în fată unui bar din satul Dâmbroca. Un schimb de replici între doi şoferi a degenerat într-o urmărire ca-n filme, care s-a derulat pe mai mulţi kilometri din drumul judeţean 203 K. Goana nebună s-a terminat cu o bătaie generală iscată chiar în curtea unuia dintre cei urmăriţi.

Cei doi tineri agresaţi povestesc că urmărirea a început după câteva semne obscene făcute de celălalt şofer care le-a cerut insistent să oprească. Pentru că victimele nu au oprit la semnalele scandalagiilor, cinci bătăuşi s-au urcat în trei maşini şi i-au urmărit până acasă unde cei doi care sperau să scape de furia agresorilor.

Însă gaşca de bătăuşi nu s-a sfiit să intre în curte pentru a-i ciomăgi pe cei doi cumnaţi, de 32 şi 34 de ani. După ce au spart geamul maşinii în care cei doi tineri se baricadaseră, victimele au fost trase din autovehicul şi bătute fără milă, cu pumnii, cu picioarele şi cu beţe telescopice.

Martori la teribilul atac au fost soția, copiii minori dar şi tatăl uneia dintre victime. Aceştia au sărit să-i apere pe cei doi însă bătăuşii i-au alergat cu una dintre maşini pe uliţa satului. Nervoşi peste măsură, agrosorii nu s-au mulţumit doar cu bătaia, ci au spart şi geamurile autovehiculului cu care cele două victime au incercat să scape apoi au avariat o altă maşină de pe uliţă.

În urma atacului violent, care a speriat tot satul, cele două victime au fost transportate la spital de o ambulanţă, cu multiple traumatisme faciale, craniene şi toracice, unul dintre tineri suferind o comoţie cerebrală iar celălat o ruptură de piramidă nazală după lovirea cu un corp dur.

Martorii spun că cei cinci agresori sunt recunoscuți în localitate pentru violența cu care îşi bat victimele. Sătenii sunt terorizaţi de aceşti scandalagii care se laudă că au bani şi influenţă şi că nimeni nu le poate face nimic.

Cele două victime au depus plângere la poliție pentru violare de domiciliu, distrugere şi lovire.

Fii Reporter