miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Un tractorist buzoian a avut parte de o moarte violentă. A fost strivit de tractorul pe care-l conducea

VIDEO Un tractorist buzoian a avut parte de o moarte violentă. A fost strivit de tractorul pe care-l conducea

Facebook
Twitter
Email
Un bărbat vârstă de 59 de ani și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu un tractor pe un câmp de la marginea localității buzoiene Mătești. Tractoristul a murit pe loc: medicii de la ambulanță, sosiți la fața locului, nu au putut face nimic pentru bărbat. 

Tragedia s-a produs ieri, în jurul orei 15, la marginea satului Mătești, comuna Săpoca. Potrivit martorilor, bărbatul fusese în prima parte a zilei la cosit lucernă pe un câmp de la marginea satului Mătești. 
 
Omul, care era din comuna vecină Mărăcineni, a plecat apoi spre casă. La un moment dat, pe drumul de întoarcere, tractorul a fost scăpat de sub control când încerca să urce un dâmb și s-a răsturnat, prinzându-l pe bărbat sub cabină.
 
Sosiți la locul tragediei, medicii de la Ambulanță nu au putut face nimic pentru victimă. Acesta a fost strivit de caroseria tractorului său și a decedat pe loc. 
Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.