miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Un taximetrist a fost atacat cu secera de o clientă, supărată că nu-i răspunde avansurilor

VIDEO Un taximetrist a fost atacat cu secera de o clientă, supărată că nu-i răspunde avansurilor

Facebook
Twitter
Email

În timp ce patrula în zona cartierului Dorobanţi II, un echipaj din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală Buzău, Serviciul Ordine Publică, a fost sesizat de un bărbat că o tânără, pe care a cunoscut-o în urmă cu un an, îl sună frecvent la telefon, îl înjură iar atunci când îl întâlneşte prin oraș, devine foarte violentă atât verbal cât şi fizic.

Luni, în timp ce se află pe o stradă din cartierul Dorobanţi II, bărbatul s-a întâlnit cu tânăra, iar aceasta a devenit foarte agresivă lovindu-i cu o seceră maşina de serviciu, un taxi. Poliţiştii locali au intervenit şi au aplanat conflictul.

Totodată, au identificat agresoarea, o tânăra în vârstă de 17 ani, care şi-a recunoscut fapta după ce a fost găsită secera asupra ei. Polițiștii locali au sancționat-o contravențional pe tânără pentru provocare şi participare efectivă la scandal şi a fost predată organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.