marți, 23 aprilie, 2024

VIDEO Un sătean acuză: Primarul din Căneşti m-a desfigurat cu o piatră!

VIDEO Un sătean acuză: Primarul din Căneşti m-a desfigurat cu o piatră!

Facebook
Twitter
Email

Un scandal de proporţii a pus pe jar localnicii din comuna Căneşti, judeţul Buzău. Primarul Marin Stoica este acuzat chiar de vărul său că i-a aplicat o bătaie soră cu moartea chiar în faţa gospodăriei. Incidentul ar fi pornit de la un animal scăpat de pe o păşune care a ajuns întâmplător pe terenul  victimei .

Roşu Fănel din satul Şuchea comuna Căneşti judeţul Buzău a fost internat joi seara cu multiple traumatisme faciale la Spitalul Judeţean de urgenţă din Buzău. Bărbatul, care este rudă de sânge cu primarul din localitate, susţine că ar fi fost agresat chiar de către edil în momentul în care cei doi s-au luat la ceartă din cauza unei vaci ajunse pe terenul victimei.

Roşu Fănel susţine că în urma unei discuţii mai aprinse primarul, acesta a pus mâna pe o piatră şi l-a lovit cu putere chiar în zona ochiului drept , lăsânu-l inconştient într-o baltă de sânge. Cu ultimele puteri victima ar fi reuşit să sune la 112 fiind transportată de urgenţă la spitalul din Buzău.

Primarul Marin Stoica, recunoaşte că au existat mai multe neînţelegeri de-a lungul timpului cu ruda sa însă neagă că l-ar fi lovit pe bărbat cu piatra. Edilul susţine că Roşu Fănel s-ar fi accidentat în urma unei îmbrânceli produse în timpul scandalului.

Poliţiştii buzoienii au deschis un doar penal pentru lovire şi alte violenţe, cazul fiind în faza de anchetă judiciară.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton