miercuri, 19 iunie, 2024

VIDEO Un poliţist de 38 de ani, din Smeeni, a murit de la o înţepătură de albină

VIDEO Un poliţist de 38 de ani, din Smeeni, a murit de la o înţepătură de albină

Facebook
Twitter
Email

Omorât de o înțepătură de albină. Asta i s-a întâmplat asta chiar unui polițist de 38 de ani din Buzău. Bărbatul lucra la niște stupi când a fost înțepat, i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator în ambulanță, în drum spre spital iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Agentul Cornel Petre era adjunctul șefului postului de poliție din localitatea Brădeanu. Bărbatul era în concediu și ieri după amiază a mers la părinți în comuna vecină ca să-și ajute tatăl să verifice stupii de albine. Roiurile erau pe un câmp de floarea soarelui, la marginea satului Călțuna.

 

Barbații nu purtau echipament de protecție. La un moment dat polițistul a simțit o înțepătură în creștetul capului, apoi i s-a făcut rău. Tatăl l-a urcat în mașină si a pornit cu el spre spital apoi a anunțat și ambulanța, iar un echipaj cu medic a plecat spre ei ca să preia pacientul.

 

Pentru că bărbatul a intrat in stop cardio-respirator, salvarea a oprit în curtea spitalului din Smeeni ca să îl resusciteze. O oră s-au chinuit medicii, însă inima bărbatului nu a mai pornit.Apicultorii atrag atenția că veninul de albină poate fi periculos persoanelor cu hipersensibilitate la acesta.

 

Chiar și o foarte mică doză poate produce șoc anafilactic persoanelor alergice.Trupul bărbatului a fost dus la medicină legală și autopsia va stabili cauza morții. Agentul de poliție avea 38 de ani, era căsătorit și avea o fetiță de 4 ani.

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.