joi, 28 martie, 2024

VIDEO Un mort și trei răniți, în urma unui grav accident produs în dreptul localității Țintești

VIDEO Un mort și trei răniți, în urma unui grav accident produs în dreptul localității Țintești

Facebook
Twitter
Email

O femeie a murit iar alte trei persoane au fost rănite, sâmbătă seară, după ce două autoturisme s-au lovit frontal, pe drumul județean 203D, în dreptul localității Țintești. Accidentul s-a produs în momentul în care una dintre mașini a pătruns pe contrasens, în dreptul unei intersecții cu un drum comunal. Polițiștii cred că șoferul acesteia a observat târziu curba și a bruscat volanul. Accidentul s-a produs în jurul orei 21, la cinci kilometri distanță de municipiul Buzău, în dreptul intersecției dintre drumul județean 203D cu drumul care duce către satul Pogonele. Un autoturism Opel, care se îndrepta spre oraș, a ajuns pe contrasens, apoi a izbit un Logan care circula regulamentar.Patru persoane au fost rănite iar pentru una dintre victime rănile au fost fatale.

DSC 0026

Trei ambulanțe au ajuns la locul accidentului însă efortul unuia dintre echipaje de a resuscita o femeie de 60 de ani, din Logan, a fost în zadar. Polițiștii fac cercetări pentru a afla de ce șoferul Opelului a pierdut controlul volanului, în curbă. Localnicii spun că zona este periculoasă, pentru că în lipsa unor semnalizări corespunzătoare șoferii reduc târziu viteza.

Ambele autoturisme erau înmatriculate în județul Buzău. Șoferii acestora au scăpat cu răni ușoare și, împreună cu un pasager din Opel, au fost duși cu ambulanțele la Spitalul Județean Buzău. 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.