joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Un individ din Pârscov și-a mânat calul printre rafturile unui supermarket

VIDEO Un individ din Pârscov și-a mânat calul printre rafturile unui supermarket

Facebook
Twitter
Email

Un localnic din Pârscov, județul Buzău, este atât de atașat de calul său încât nu se desparte de animal nici măcar când pleacă la cumpărături. O înregistrare în care acesta apare în timp ce își plimbă calul într-un supermarket din mediul rural a fost postată pe rețelele de socializare.

Supermarketul în care a fost surprinsă scena se află în Pârscovul de Sus, situat în zona Bârsănescu.

Ținut de căpăstru, calul a intrat pe ușa supermarketului pentru ca stăpânul său să dea o tură printre rafturi. Episodul neobișnuit a fost filmat de un localnic care se prăpădea de râs.

Angajații magazinului și cei câțiva clienți au rămas fără reacție în primă fază, iar după ce au văzut cum animalul a murdărit pardoseala cu bălegar l-au certat pe proprietarul animalului, îndemnându-l să iasă afară.

http://https://stiridebuzau.ro/actualitate/video-un-elev-din-colegiul-b-p-hasdeu-a-stat-sase-ore-la-urgente-dupa-o-farsa-a-unor-colege-care-a-fost-reactia-scolii-0611.html

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.