sâmbătă, 20 iulie, 2024

VIDEO Un incendiu a mistuit o hală în care erau depozitate trei tone de ulei alimentar

VIDEO Un incendiu a mistuit o hală în care erau depozitate trei tone de ulei alimentar

Facebook
Twitter
Email
Un incendiu izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, a distrus la o hală a unei societăţi comerciale din judeţul Buzău, unde erau depozitate trei tone de ulei alimentar, pompierii intervenind cu patru autospeciale pentru stingerea flăcărilor, fără să fie înregistrate victime.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul Buzău cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă. În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul cuprinsese deja întreaga construcţie, cu posibilitate de extindere la construcţiile din apropiere.
 
Pompierii au localizat incendiul, reuşind să-l stingă după o intervenţie care a durat aproximativ trei ore. În urma incendiului, au ars hala pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi, trei tone ulei alimentar, precum şi documente contabile.
 
Din cercetările făcute la faţa locului a reieşit că incendiul a fost, cel mai probabil, provocat de efectul termic al curentului electric.
 
IMAGINI TV SUD EST
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.