VIDEO Un grav accident produs la intrarea în Buzău s-a soldat cu moartea unui șofer din Focșani

Un grav accident de circulatie s-a produs astazi, la orele pranzului, la iesirea din Buzău spre Ploiești. Un bărbat și-a pierdut viața după ce s-a înfipt cu mașina sub un TIR. Martorii spun că vinovat este chiar șoferul mort în accident, care nu a acordat prioritate TIR-ului, fiind apoi izbit violent de camion. 

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 12.00, pe drumul național care leagă municipiul Buzău de Ploiești. Șoferul unui autoturism VW Polo și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a înfipt în remorca unui TIR. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului, pentru scoaterea șoferului dintre fiarele contorsionate ale mașinii. A fost prea târziu, pentru că bărbatul murise pe loc după impactul violent.
 
Bărbatul era din Focșani si se îndrepta spre casă. Din fericire, el se afla singur în mașină în momentul producerii evenimentului rutier. Potrivit martorilor, șoferul focșănean circula haotic. Probabil că i se făcuse rău la volan sau adormise, spun martorii.
 
Polițiștii buzoieni de la Serviciul Rutier continuă cercetările pentru a afla cu exactitate împrejurările producerii accidentului rutier. În zonă, circulația rutieră a fost blocată timp de o oră, timp în care polițIștii au făcut cercetări la fața locului. 
 
 

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI