miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Un descreierat a spart geamul unui magazin, pentru că a văzut roșu în fața ochilor

VIDEO Un descreierat a spart geamul unui magazin, pentru că a văzut roșu în fața ochilor

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian de 37 de ani, a fost amendat cu 500 de lei și internat la spitalul de neuropsihiatrie Săpoca, după ce, luni noapte, a spart geamurile unui magazin din zona pieței Crâng. A fost prins repede de polițiști, cărora le-a declarat că a distrus vitrina magazinului pentru că era prea roșie.

Vânzătoarele au fost anunțate la miezul nopții că magazinul a fost spart. Când au ajuns la fața locului, poliția îl identificase deja pe făptaș: un individ de 37 de ani, din municipiu. El le-a spus oamenilor legii că a spart cele două geamuri din dorința de a protesta. Întrebat de patron de ce a ales magazinul lui, individul i-a spus că acolo a văzut roșu în fața ochilor. Vitrina magazinului conține reclama la o bere, a cărei culoare dominantă este roșul.

Potrivit IPJ, buzoianul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 500 de lei, după care a fost transportat de polițiști la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, unde va fi supus unui control medical. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere. În miez de noapte, reprezentanții magazinului s-au văzut nevoiți să caute geamuri pentru a-și proteja marfa din unitate.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.