VIDEO Un criminal a semănat teroare într-un sat din Bărăgan. A omorât cu sânge rece într-un lan de lucernă

Un bărbat de 43 de ani din satul Limpeziş, comuna Movila Banului, a fost descoperit fără suflare într-un lan de lucernă din apropierea localității. Victima a fost găsită într-o baltă de sânge după ce fusese desfigurată în bătaie.

Cadavrul mutilat i-a îngrozit pe săteni care au chemat imediat poliția.

În scurt timp anchetatorii au aflat că bărbatul decedat avea 43 de ani şi lucra ca paznic la terenul cultivat cu lucernă aflat în proprietatea fostei primărițe din localitate, Frusina Ghinea.

Principalul suspect în acest caz de omor este chiar colegul victimei, un bărbat de 44 de ani, din aceeaşi localitate.

În fața acuzațiilor de omor, suspectul a încercat să se disculpe declarând în primă fază că doar a încercat să-i dea primul ajutor celui lovit spalându-l cu apă.

Însă la locul crimei a fost descoperit şi un bidon de vin din care până la urmă criminalul a recunoscut că a băut toată noaptea cu victima.

„Se pare că cei doi s-au îmbătat şi apoi s-au luat la bătaie din motive necunoscute. Victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele în stomac apoi cu un corp dur în cap şi pe tot corpul până când şi-a vomitat organele interne. Crima ne-a şocat pe toți”, ne-a declarat Costel Stan un sătean din Movila Banului.

Criminalul a fost reținut pentru omor calificat şi riscă acum ani grei de închisoare.
Cadavrul a fost transportat la SML pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Fii Reporter