vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Un bătrân a murit într-un incendiu pornit de la deșeurile pe care le strângea în casă

VIDEO Un bătrân a murit într-un incendiu pornit de la deșeurile pe care le strângea în casă

Facebook
Twitter
Email

Deșeurile pe care obișnuia să le depoziteze în casă i-au venit de hac unui bătrân din Buzău. Gunoaiele îndesate pe foc i-au înfundat soba, provocând un incendiu devastator. Tot din cauza maldărelor de nailoane și cartoane, bătrânul nu a mai putut ieși din odaie atunci când a realizat pericolul. Victima a fost găsită în dreptul ușii de pompierii sosiți să stingă flăcările care i-au cuprins casa.

Incendiul s-a produs la o gospodărie de pe strada Sculpturii, din Buzău, unde bătrânul Neculai Gheorghe, de 87 de ani, locuia alături de nora și nepoatele sale.

Evenimentul a fost anunțat printr-un apel la 112 după ora 17 însă vecinii spun că de la orele prânzului au tot încercat să le spună rudelor că bătrânul este în pericol.

Pompierii au ajuns la intervenție cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD pregătit să-l resusciteze pe bătrân.

Misiunea a fost grea, deoarece salvatorii nu puteau intra în casă din cauza fumului gros. Pompierii ai intervenit echipați cu tuburi și măști de oxigen pentru a-l căuta pe proprietarul casei. După mai multe încercări au găsit victima prăbușită lângă ușă.

Poliția va ancheta moartea bătrânului Neculai Gheorghe. Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului de Medicină Legală, pentru necropsie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.