VIDEO Un bărbat și fiica sa, victime ale unor accidente rutiere, sfătuiți de Poliție cum să fie mai grijulii

Doi localnici din comuna buzoiană Râmnicelu, tată și fiică, abia vindecați după accidentele rutiere suferite, au primit din nou vizita unor polițiști. Și nu pentru a lămuri cum au ajuns victime ale evenimentelor rutiere, ci ca să primească sfaturi și câteva cadouri.

Alegerea familiei din Râmnicelu pentru campania „Viaţa este în mâinile tale”, derulată de Poliţia Română, nu a fost întâmplătoare. Doi dintre membrii familiei, Ion și Alexandra, tată şi fiică, au fost de curând victime ale unor accidente rutiere distincte.

- Promo -

De curând, tatăl a fost lovit de o mașină în timp ce se deplasa pe bicicletă pe șoseaua națională care străbate localitatea. Mai târziu, fiica sa a avut parte de un necaz asemănător, însă în calitate de pieton.

Cele două evenimente rutiere au provocat nu numai suferința fizică a răniților, ci și o adâncire a problemelor din familie. Asta, deoarece Ion şi Alexandra sunt cei care se ocupă de îngrijirea unei mame bolnave şi a unui frate mai mic.

Oaspeții din Poliție le-au reamintit celor doi că cei mai grijulii cu siguranţa lor trebuie să fie ei înşişi, să fie prudenţi, precauţi, chiar şi atunci când se află în postura participantului la trafic care are prioritate de trecere.

La final, polițiștii rutieri și de la Secţia de poliţie rurală Râmnicelu le-au lăsat celor doi câteva cadouri şi pliante cu recomandări.

Fii Reporter