joi, 22 februarie, 2024

VIDEO Uite în cel hal a bătut-o în magazin! Vezi urmările scandalului produs lângă o cabina de probă

VIDEO Uite în cel hal a bătut-o în magazin! Vezi urmările scandalului produs lângă o cabina de probă

Facebook
Twitter
Email

O tânără de 23 de ani, din Buzău, a ajuns la spital cu nasul spart în urma unei altercaţii cu o altă femeie, produsă într-un magazin de îmbrăcăminte de pe bulevardul Nicolae Băcescu. În urma unor discuţii aprinse, una dintre tinere a luat un coş de cumpărături şi a lovit-o pe cealaltă cu putere chiar în faţă. Fata bătută a suferit o fractură de piramidă nazală şi va fi operată săptămâna viitoare de către chirurgii buzoieni.

DSC 0881

Fata bătută venise la cumpărături împreună cu sora sa mai mare. Cele două surori se aflau în cabina de probă când a început scandalul. Totul a pornit de la supărarea unei alte femei ce se afla la cumparaturi cu fiica sa. Aceasta s-a enervat pe cele cele două surori şi le-a acuzat că ar fi  întarziat prea mult în cabina de probă.

cabina

Apoi, cele patru femei au început să se jigneasca reciproc iar fiica celei care aştepta de prea mult timp în fata cabinei de probă. “Le-am rugat să ne lase în pace şi pentru câteva momente s-au liniştit. După ce am ieşit afară mama şi fiica au început să injure şi apoi a fost bătută sora mea
La un moment dat fata care se afla cu mama sa la cumpărături a pus mana pe un coş de plastic şi i-a aplicat o corecţie corporală victimei
Ne-am certat după ce au încercat să intre cu forţa peste sora mea care era dezbrăcată. Ne-au făcut nesimţite apoi curve. Le-am întrebat ce au cu noi apoi din senin fata aceea m-a luat la bătaie şi mi-a rupt nasul”, a declarat Cristina Ene, fata agresată.
Responsabilii magazinului aproape că nici n-au vrut să recunoască incidentul produs în cabina de probă.

DSC 0898

Sora rănitei a sunat la poliţie apoi cele două au ajuns la secţia de urgenţă Spitalului Judetean unde a fost consultata de un ORL-ist. În cauza s-a deschis dosar penal, iar poliţia va cerceta îmrejurările în care s-a rpodus incidental. Pentru ca fata lovită a suferit o fractură de piramidă nazală va fi operată săptămâna viitoare de către chirurgii buzoieni.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.