sâmbătă, 2 decembrie, 2023

VIDEO Uite cum s-au distrat motocicliștii la concertul trupei Bucovina!

VIDEO Uite cum s-au distrat motocicliștii la concertul trupei Bucovina!

Facebook
Twitter
Email

Imagini cu bikeri extaziați care se mișcă pe ritmuri rock printre motoare, bere care a curs în valuri și tineri care nu s-au sfiit să facă baie în picină la miezul nopții, cam așa a fost atmosfera la concertul formației Bucovina, invitată să concerteze lacea de-a patra întrunire a motocicliştilor intitulată “Seawolves bike fest”,  2013. Cu o prezență peste așteptări, conducerea clubului buzoian „Seawolves”, s-a declarat a fi mulțumită de felul în care s-au derulat evenimentele de la Buzău.

Căldura mare de peste zi nu i-a toropit deloc pe cei care au bătut sute de kilometri ca să participe la o nouă distracție pe două roți organizată anual la Buzău.

Răcoriți cu bere și hrăniți cu mititei și carne friptă pe grătarele ce au sfârâit toată ziua, veterani și novici ai motoarelor au intrat în clubul Atlantis și au petrecut pe ritmuri de metale grele până dincolo de miezul nopții.

 

Despre atmosfera superbă care amintește de petrecerile care se țineau lanț în rockoteca anilor 90, cel mai bine vorbesc imaginile postate mai jos!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.