duminică, 14 iulie, 2024

VIDEO Uite cum au reușit trei minori să spargă un chioșc din Piața Centrală

VIDEO Uite cum au reușit trei minori să spargă un chioșc din Piața Centrală

Facebook
Twitter
Email
O spargere produsă la un chioșc din zona pieței centrale a Buzăului a fost surprinsă de o camere de supraveghere. Autorii infracțiunii sunt trei minori, care în prezent sunt căutați de polițiști. Ei au furat hăinuțe pentru copii și jucării. 

Furtul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un chioșc de jucării și articole pentru copii, de pe strada Locotenent Godeanu.
 
Pe imagini se observă mai întâi doi dintre minori care lovesc cu piciorul în ușa magazinului. La scurt timp apare un puști mai mare, probabil șeful micilor spărgători, care reușește să deschidă ușa cu o lovitură de picior. Mai întâi fug, de teamă să nu pornească vreun sistem de alarmă, apoi se îjntorc pemntru a-și duce planul la bun sfârșit.
 
Se închid în chioșc, zăbovesc vreo patru minute, apoi fug cu mai multe sacoșe încărcate. Păgubitul a declarat la Poliție, a doua zi, că i-au dispărut jucării și hăinuțe de valoare neînsemnată, casa de marcat având numai mărunțiș pentru a doua zi.
 
Cei trei infractori sunt căutați în continuare de poliție, imaginile înregistrate de sistemul de supraveghere recent instalat la Piața Centrală fiind de mare ajutor.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.