sâmbătă, 2 decembrie, 2023

VIDEO Tristețe la Liceul din Smeeni, unde învăța una dintre adolescentele moarte în accidentul de la Căldărăști

VIDEO Tristețe la Liceul din Smeeni, unde învăța una dintre adolescentele moarte în accidentul de la Căldărăști

Facebook
Twitter
Email

Lacrimi și durere, astăzi, în rândul elevilor de la Grupul Școlar Agricol din Smeeni. Una dintre fetele care au decedat, joi, în accidentul produs în apropiere de localitatea Caldărăşti, era elevă în clasa a X-a la acest liceu.
Clasa în care statea Alexandra Diaconescu a fost dominată de o tristețe fără margini. Încă de la primele ore ale dimineţii, colegii au aprins lumânări şi au împodobit scaunul și banca colegei lor cu flori în formă de inimă. Poza Alexandrei le-a trezit fiecăruia dintre ei amintiri frumoase.

Atât colegii cât şi profesorii nu pot vorbi despre ea la timpul trecut, fiind șocați că au pierdut o colegă şi o elevă bună, frumoasă şi ambiţioasă, pe care oricine se putea baza. Ieri, la plecarea de la şcoală, ”Alexandra era foarte veselă, luase o notă foarte mare la istorie, mi-a facut cu mâna când a plecat, râdea”, a declarat, cu tristeţe, diriginta fetei. CITEŞTE ŞI:VIDEO Imagini incredibile! Vezi cum suferă rudele fetei al cărei trup a fost încurcat la morga din Buzău

Una dintre colegele Alexandrei ne-a declarat că unul dintre tinerii cu care aceasta era în mașină la momentul producerii tragediei a sunat-o încă de dimineaţă pentru a merge împreună, în oraş, la Drăgaică. Din nefericire, distracţia pe care ei o plănuiau în Buzău s-a transformat într-o tragedie.

Joi seară, pe raza localităţii Căldărăşti, s-a produs un grav accident de circulaţie. Şoferul unui autoturism care circula dinspre localitatea Padina spre Pogoanele, după o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de o autoutilitară condusă regulamentar de un buzoian.

În urma impactului violent, cele două adolescente, ambele în vârstă de 17 ani, din Padina, au murit pe loc, iar şoferul, un tânăr din Pogoanele, în vârstă de 31 de ani, plus un alt tânăr, din aceeaşi localitate, au ajuns la spital în stare foarte gravă. Citiți mai multe AICI

Răzvan NICULA

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.