miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Trei surori au murit într-un grav accident produs în apropiere de Buzău

VIDEO Trei surori au murit într-un grav accident produs în apropiere de Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un grav accident de circulație, cu trei vehicule implicate, s-a produs la miezul nopții de miercuri spre joi. Evenimentul s-a soldat cu decesul a trei femei, toate surori, și rănirea altor trei persoane, între care și un copil.

Un autoturism condus de un șofer din București, care circula dinspre Buzău către Capitală, a intrat în coliziune cu un SUV de pe sensul opus. În aceasta din urmă, alături de șoferul de 49 de ani din Buzău se mai aflau soția și cei doi copii.

Ulterior, mașina buzoienilor a fost izbită de un camion care venea cu viteză din spate. Mașina din București ar fi ajuns de mai multe ori pe contrasens, spun martorii.

”Șoferul s-a derutat, a pierdut controlul mașinii care oricum avea viteză prea mare. Cică s-a speriat, a fandat de două, trei ori, s-a pus de-a latul drumului, după care a intrat Q5-ul în el”, a spus un șofer de camion în fața căruia s-a produs accidentul.

Accidentul s-a soldat cu decesul a trei pasagere din autoturismul cu număr de București. Și-au pierdut viața soția șoferului și surorile acesteia, care aveau între 53 și 58 de ani. Femeile se stabiliseră în zone diferite ale țării, în Gorj, București și Buzău, iar acum se reuniseră pentru a petrece concediul.

”Evenimentul rutier s-a produs pe DN2 E85, în afara municipiului Buzău. Un conducător auto care circula din direcția Buzău către București a intrat în coliziune cu două autovehicule care veneau din sens opus”, a declarat Gheorghe Colăcel, de la Poliția Rutieră

În accident au fost rănite alte trei persoane. Este vorba despre șoferul din București, de 62 de ani, care este în stare gravă la spital, dar și doi membri ai familiei din Buzău: soția în vârstă de 46 de ani a șoferului și băiatul acestora, de 15 ani.

”La locul intervenției, colegii au constatat că erau patru victime încarcerate în primul autoturism, dintre care trei decedate, de sex feminin, și a patra, conștientă, cu funcții vitale. În al doilea autoturism, patru victime, dintre care doar două au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat Ionuț Cășaru, de la ISU Buzău

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul auto pe șoseaua europeană E85 a fost blocată de două ore, pe ambele sensuri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură