VIDEO Trei morți și doi răniți, într-un cumplit accident, lângă Glodeanu Siliștea

Un grav accident rutier produs marți dimineață pe DJ 102H, între localitățile Glodeanu Siliștea și Cârligu Mic, s-a soldat cu trei morți și doi răniți. Un autoturism plin cu muncitori a intrat într-un copac și apoi a ajuns pe câmp. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers în urma unei depășiri.

Evenimentul rutier s-a produs puțin înainte de ora 7. Autoturismul condus pe Drumul Județean 102H către intersecția cu DN2 E85, de către un șofer în vârstă de 52 de ani, din Scutelnici, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Loganul a ajuns mai întâi într-un mal de pământ, apoi a ricoșat pe celălalt sens unde a izbit un copac și a ajuns în afara carosabilului. Accidentul s-a soldat cu decesul a trei pasageri. De asemenea, șoferul și un alt pasager au fost răniți. O victimă a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi internată la un spital din București.

”Pentru a evita acroșarea cu un TIR, șoferul a ieșit pe acostament, a tras de volan, apoi a intrat într-un dâmb și aici ar fi pierdut controlul mașinii. A intrat în copac iar o creangă a retezat plafonul”, a povestit Constantin Rusen, primarul din Scutelnici, de unde erau patru dintre muncitorii implicați în accident.

Accidentul s-a produs pe drumul județean dintre Glodeanu Siliștea și satul Cârligu Mic. Cei cinci ocupanți lucrau la o firmă de construcții din zonă și se deplasau de dimineață cu mașina de serviciu la un punct de lucru din Căldărușanca.

Șoferul, pe nume Casian Iacob, 52 de ani, din satul Brăgăreasa, comuna Scutelnici, a scăpat cu viață. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial, multiple plăgi la nivelul scalpului și feței, plagă la nivelul membrului superior. Bărbatul este stabil hemodinamic și respirator, conștient, în curs de investigații.

Șoferul a fost testat alcoolscopic de polițiști iar rezultatul a fost negativ. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Fii Reporter