VIDEO Trei autoturisme avariate în urma unui accident rutier produs pe strada Frăsinet

Trei mașini au fost avariate, sâmbătă, după ce o buzoiancă de 64 de ani a ieșit de pe o stradă secundară fără să se asigure. Evenimentul rutier produs pe strada Frăsinet din municipiul Buzău s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Șoferul uneia dintre mașinile implicate astăzi în evenimentul rutier are 23 de ani, și este din Vâlcea. Conducea un Opel pe strada Frăsinet din Buzău când, brusc, i-a tăiat calea un autoturism la volanul căruia se afla o buzoiancă de 64 de ani, care ieșise de pe un drum secundar fără să se asigure îndeajuns.

Tânărul șofer nu a mai putut evita coliziunea.https://health-e-child.org/buy-modalert-online/ Din impact, Opelul a fost proiectat într-o dubă parcată pe trotuarul înălțat al străzii Frăsinet, câteva borduri fiind dislocate și ele de forța loviturii.

În mașina vâlceanului se mai aflau doi tineri, un băiat și o fată. Din fericire, niunul dintre ei și nici șoferița de 64 de ani nu au necesitat îngrijiri medicale din partea echipajului de la Ambulanță buy adderall sosit la fața locului.

În urma accidentului, cel mai probabil, șoferița buy xanax online vinovată se va alege cu permisul suspendat pentru neacordare de prioritate.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI