VIDEO Traficul pe Chiristigii, blocat timp de trei ore din cauza unui stâlp retezat de un camion

Strada Chiristigii a fost închisă, miercuri, timp de trei ore, din cauza unui stâlp al societății Electrica, retezat de un camion. Incidentul s-a produs în momentul în care șoferul acestuia a virat, din mai multe mișcări, către curtea clădirii presei și a lovit stâlpul cu remorca.

Stâlpul retezat s-a înclinat către șosea și, din fericire, a rămas proptit în mănunchiul de cabluri. Echipe de la compania de lectricitate și firmele de cablu și internet au sosit la locul incidentului, pentru a transfera liniile de cablu de pe stâlpul avariat pe un altul care fusese plantat cu trei săptămâni înainte. Timp de peste trei ore, a fost sistată alimentarea cu energie electrică a locuințelor din Obor iar semnalul tv și de internet a fost și el oprit temporar.

Pentru a permite echipelor de intervenție să îndepărteze stâlpul avariat, echipaje de polițiști de la serviciul rutier și jandarmi au impus restricții de circulație pe Chiristigii, între giratoriul de la Arhiepiscopie și școala nr. 11.

Șoferul care a rupt stâlpul din neatenție trebuie să se prezinte în termen de 24 de ore la sediul Poliției municipiului Buzău, de pe strada Plevnei, pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs incidentul. În ceea ce privește cheltuielile cu înlocuirea stâlpului, acest lucru va cădea în sarcina asiguratorului camionului.

Fii Reporter