miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Traficul de coșmar de pe arterele Buzăului, surprins din dronă. Se circulă bară la bară

VIDEO Traficul de coșmar de pe arterele Buzăului, surprins din dronă. Se circulă bară la bară

Facebook
Twitter
Email

Traficul rutier a devenit în perioada sărbătorilor unul de coșmar și în Buzău. O filmare realizată cu drona în câteva puncte din oraș surprinde coloane de mașini care înaintează lent, bară la bară, spre nordul orașului, unde sunt concentrate centrele comerciale.

La orele prânzului, toate arterele din oraș sunt blocate de miile de mașini aflate în trafic.

Cel mai mult de așteptat au șoferii care au drum în centrul orașului sau în zona centrelor comerciale, de la ieșirea spre Râmnicu Sărat.

Așa se face că unii șoferi au de parcurs distante scurte, de câteva sute de metri, în zeci de minute.


Polițiștii le recomandă buzoienilor să evite deplasarea cu mașina în zonele aglomerate.

”Pentru că ne apropiem de Sărbătorile de iarnă, recomandăm celor care umblă după cadouri să evite deplasarea cu autovehiculele proprii în zonele aglomerate şi să nu îşi lase maşinile în zona de acţiune a indicatoarelor care interzic oprirea sau staţionarea, pentru a nu îi incomoda pe ceilalţi participanţi la trafic”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Deosebit de importantă este respectarea regulilor de circulaţie de către toţi participanţi la trafic.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură