sâmbătă, 2 decembrie, 2023

VIDEO Trafic restricționat, pe strada Marghiloman din Buzău, din cauza unei scurgeri de gaze

VIDEO Trafic restricționat, pe strada Marghiloman din Buzău, din cauza unei scurgeri de gaze

Facebook
Twitter
Email

Traficul auto pe strada Marghiloman din Buzău a fost închisă timp de câteva zeci de minute, din cauza unei scurgeri de gaze. Incidentul s-a produs la un imobil în curs de demolare, în momentul în care un perete a fost lovit de un utilaj și s-a prăbușit peste instalația de gaze.

Pentru că existau scurgeri de gaze, au fost chemați de urgență pompierii. Porivit specialiștilor ISU, în timpul demolării unei clădiri o conductă de gaze a fost fisurată.

La început, muncitorii de la fața locului ar fi încercat să remedieze avaria fixând un cep, însă ulterior au sunat la 112 pentru a cere sprijinul pompierilor.

Între timp, la locul incidentului au ajuns și echipele furnizorului de gaze care au trecut la remedierea rețelei.

”S-a remediat parțial problema la acest moment, se așteaptă o altă echipă din cadrul Distrigaz pentru schimbarea porțiunii de conductă fisurată”, a declarat prim-adjunctul comandantului ISU Buzău, locotenent colonel Loren Pascu..

Un echipaj al ISU este în continuare la fața locului până la remedierea problemei. Traficul rutier a fost redirecționat, cu excepția autobuzelor. Nu au fost persoane evacuate, precizează pompierii.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.