luni, 11 decembrie, 2023

VIDEO Trafic cu restricții pe strada Transilvaniei, pe finalul lucrărilor de modernizare

VIDEO Trafic cu restricții pe strada Transilvaniei, pe finalul lucrărilor de modernizare

Facebook
Twitter
Email

Se circulă din nou cu restricții pe strada Transilvaniei, din municipiul Buzău, arteră aflată la finalul lucrărilor de reabilitare. Modernizarea străzii este pe final, fiind deja în curs turnarea ultimul strat de asfalt.

Pentru ca echipele de muncitori să lucreze nestingherit, traficul va fi restricționat, gradual, pe anumite sectoare de drum din strada Transilvaniei, pentru următoarele zece zile.

Reprezentanții Primăriei au postat programul lucrărilor și îi atenționează pe șoferi că, în funcție de condițiile meteorologice, graficul anunțat ar putea suferi programări, iar restricțiile să fie prelungite sau sistate în anumite zile.

De asemenea, în următoarele zile, se așteaptă ca Șoseaua Nordului, centura municipiului Buzău, să fie extrem de aglomerată.

<iframe width=”695″ height=”395″ src=”https://www.youtube.com/embed/RfEY4qUG1eg” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.