luni, 4 martie, 2024

VIDEO Tineri răniți după ce au intrat cu mașina într-un camion care staționa

VIDEO Tineri răniți după ce au intrat cu mașina într-un camion care staționa

Facebook
Twitter
Email

O adolescentă de 18 ani și un tânăr de 24 de ani, ambii din Ilfov, au ajuns la spital după ce autoutilitara în care se aflau s-a lovit puternic de un camion staționat pe același sens de mers.

Accidentul s-a produs la Poșta Câlnău, iar din cauza acestuia traficul pe DN2 E85 s-a desfășurat cu dificultate timp de mai multe minute.

În timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău, un șofer de 24 de ani, din Ilfov, a intrat în coliziune cu un autotren staționat pe același sens de mers, la volanul căruia se afla un bărbat de 42 de ani, din municipiul Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 24 de ani și a pasagerei acestuia, o tânără de 18 ani, din Ilfov, ambii au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Tot vineri, traficul a fost blocat pe DN1B, la intersecția cu DJ205 către Fințești, din cauza unui accident rutier soldat cu doi răniți.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.