vineri, 26 aprilie, 2024

VIDEO Tânărul din Buzău acuzat de pedofilie, adus la SML pentru expertizarea psihologică

VIDEO Tânărul din Buzău acuzat de pedofilie, adus la SML pentru expertizarea psihologică

Facebook
Twitter
Email

Presupusul pedofil din cartierul buzoian Dorobanți a fost identificat și prins, la două ore după apariția unui avertisment postat pe Facebook. Este vorba despre un bărbat de 25 de ani, asistent kineto-terapeut, care la audieri și-a recunoscut fapta. El a fost adus joi la SML pentru expertizarea psihologică .

”În minunatul nostru cartier Dorobanţi se află un pedofil! Este blonduţ, 1.70 şi o aluniţă în barbă”. Acesta este avertismentul scris miercuri de Daniela Mihai pe Facebook, de la care a pornit ancheta.

”Un tânăr a încercat să-i vadă abdomenul, să vadă ce chiloți poartă pe el și l-a invitat la el acasă. Asta a fost acum două săptămâni. Acum s-a întâmplat iar și de data asta a vrut să-l atingă. Am pus pe Facebook ca să avertizez și alte mămici”, ne-a declarat Daniela Mihai.

Poliția s-a autosesizat și a mers la familia băiatului de 12 ani care a fost acostat pe stradă de un adult. În urma verificărilor, a fost identificat autorul faptei ca fiind un tânăr de 25 de ani din municipiul Buzău. Acesta a fost condus la sediul IPJ Buzău, pentru cercetări care au durat până aproape de miezul nopții.

”Din cercetările efectuate a reieşit că tânărul ar fi abordat un minor în vârstă de 12 ani, pe stradă, în municipiul Buzău, iar pe timpul discuţiilor cu acesta ar fi comis acte de natură sexuală”, a declarat Mihai Drăghiciu, de la Poliția Buzău.

Suspectul care la audieri și-a recunoscut fapte a fost internat miercuri seara într-o unitate spitalicească, pentru expertiza psihiatrică. Poliția a fost întocmit dosar penal, pentru coruperea sexuală a minorului. Tânărul acostat de suspect pe stradă a ajuns la psiholog, pentru consiliere.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.