marți, 23 aprilie, 2024

VIDEO Sute de motociliști au invadat străzile Buzăului

VIDEO Sute de motociliști au invadat străzile Buzăului

Facebook
Twitter
Email

Parcul Tineretului din Buzău  a devenit astăzi neîncăpător pentru cei aproape 400 de motociliști veniți din toate colțurile țării, la cea de-a patra întrunire  „Seawolves Bike Fest”, organizată anual de clubul buzoian „Seawolves”. Biker-ii  s-au pregătit încă de ieri pentru cel mai așteptat eveniment,
parada motocicletelor pe străyile orașului. Startul s-a dat fix de la ora 13, lângă cartierul general motocicliştilor, la ieșirea din Parcul Tineretului. Un echipaj de jandarmi și mai multe patrule de poliție au asigurat securitatea deplasării pe tot traseul, urmat pe străzile Frăsinet, Unirii,B-dul Gării, zona Marghiloman și strada Broșteni.

Chiar dacă unii au fost puțin dezamăgiți că n-au fost admirați de prea multe fete frumoase, la final participanții s-au declarat mulțumiți de reușita acțiunii .Cea mai admirată motociletă a fost cea a lui Octavian, un bucureștean recunoscut pentru pasiunea sa de a petrece multe ore în atelier.

Tot în cadrul acestui eveniment în această seară vor avea loc întreceri între motocicliști la aruncatul butoaielor de bere și la skandenberg iar pe teresa Atlantis vor susţine recitaluri formaţiile Bucovina, The Rock şi For the Living.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton