joi, 29 februarie, 2024

VIDEO Sute de buzoieni s-au prezentat la prima bursă generală a locurilor de muncă din acest an

VIDEO Sute de buzoieni s-au prezentat la prima bursă generală a locurilor de muncă din acest an

Facebook
Twitter
Email

Buzoienii vor locuri de muncă iar dovada este interesul arătat astăzi la bursa generală de muncă. La Buzău, peste 700 de persoane şi-au încercat norocul în speranţa găsirii unui job, pe măsura pregătirii şi experienţei lor.

Sute de șomeri din Buzau s-au prezentat astăzi la prima bursă generală a locurilor de muncă din acest an. Toţi au venit cu speranţa că-şi vor găsi un job cât mai bun, pe masura pregătirii sau buy adderall experienței lor profesionale. Au fost însă și persoane care au venit la târgul de slujbe doar ca să-și vizeze carnetul de șomeri.

Angajatorii prezenți la bursa locurilor de muncă nu au căutat doar oameni cu experiență ori calificare în domeniu ci şi necalificaţi. Alte firme au căutat muncitori necalificați în vederea școlarizării acestora https://health-e-child.org/buy-modalert-online/ în anumite meserii, costurile pregătirii profesionale fiind suportate de angajator.

Prima bursă generală a locurilor de muncă din acest an,buy xanax online din județul Buzău, a fost organizată atât în municipiile Buzău și Râmnicu Sărat, cât și în orașele Pătârlagele, Nehoiu și Pogoanele.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.