VIDEO Șofer rănit, după ce s-a răsturnat cu mașina pe câmp

S-a răsturnat cu mașina pe câmp, după ce a pierdut controlul volanului. Este pățania unui tânăr șofer care se îndrepta, marți dimineață, dinspre Buzău către satul Odaia Banului. Evenimentul rutier s-a produs puțin după ora 7.30.

UPDATE Potrivit reprezentanților UPU Buzău, tânărul de 23 de ani din localitatea Țintești, victima accidentului rutier, a ajuns în stare gravă la spital. Acum este în coma iar medicii fac eforutir ca să-i salveze viața.Echipaje de pompieri și poliție au ajuns la fața locului. Între timp, o ambulanță l-a preluat pe șoferul rănit, găsit lângă mașină, și l-a transportat la spital.

UPDATE În această dimineaţă, în jurul orei 07.30, în timp ce conducea un autoturism din direcția Buzău către Odaia Banului, un tânăr de 23 de ani din Maxenu ar fi pierdut controlul direcție pe un sector de drum în curbă, împrejurare în care mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat pe câmp.

În urma evenimentului, tânărul a suferit vătămări şi a fost transportat la spital. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continua.

Fii Reporter