duminică, 14 iulie, 2024

VIDEO Șofer din Buzău, bătut cu brutalitate de trei pietoni în centrul orașului. Agresorii sunt căutați de Poliție

VIDEO Șofer din Buzău, bătut cu brutalitate de trei pietoni în centrul orașului. Agresorii sunt căutați de Poliție

Facebook
Twitter
Email

Un incident șocant a avut loc în centrul orașului Buzău, unde un tânăr șofer în vârstă de 23 de ani a fost victima unei violente agresiuni comise de trei indivizi.

Potrivit martorilor oculari, totul a pornit de la un moment de tensiune în trafic, când șoferul a accelerat brusc și a pornit cu scârțâit de roți, iritându-i astfel pe cei trei pietoni.

Se pare că șoferul, pe fondul tensiunii create, a oprit ulterior și a încercat să le ceară socoteală pietonilor. Cei trei tineri au reacționat însă extrem de agresiv. L-au pus la pământ pe șofer și l-au lovit cu pumnii și cu picioarele până când l-au lăsat inconștient.

Doar intervenția promptă a unui alt șofer a făcut ca agresorii să se oprească din atacul furibund și să fugă de la locul incidentului, lăsând victima într-o stare gravă.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție și o ambulanță, care l-au preluat și transportat pe șoferul bătut la spital pentru a primi îngrijiri medicale urgente. Oamenii legii se află acum în căutarea celor trei agresori, demarând toate măsurile pentru a-i identifica.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.