duminică, 25 februarie, 2024

VIDEO Șofer din Arad, lăsat fără permis de polițiștii buzoieni. Abaterea, săvârșită pe Centura Buzăului

VIDEO Șofer din Arad, lăsat fără permis de polițiștii buzoieni. Abaterea, săvârșită pe Centura Buzăului

Facebook
Twitter
Email

Polițiștii buzoieni au sancționat, vineri, un număr de 24 de șoferi vitezomani. Aceștia s-au ales cu amendă şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Cu cea mai mare viteză în localitate, 125 km/h, a fost înregistrat autovehiculul unui bărbat de 48 de ani, din Arad, ce rula pe Şoseaua Nordului, în municipiul Buzău.

Alte 16 permise de conducere au fost reţinute pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare, neacordare de prioritate şi pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Viteza determină creşterea distanţei de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă. Viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.