luni, 11 decembrie, 2023

VIDEO Șocant! Copilul omorât de propriul tată avea peste 20 de înțepături de cuțit în spate

VIDEO Șocant! Copilul omorât de propriul tată avea peste 20 de înțepături de cuțit în spate

Facebook
Twitter
Email

Un adevărat altar a fost amenajat în incinta școlii Gimnaziale „Sfântul Apostol Andrei” din Buzău, în memoria copilului ucis cu bestialitate de propriul tată. Trupul micuțului a fost preluat în cursul zilei de luni, de către familie, pentru a fi înmormântat în satul natal al mamei.

Moartea lui Ciprian Ionuț Ștefan, copilul ucis sâmbătă de propriul tată cu 20 de lovituri de cuțit, a stârnit emoții și reacții de revoltă nu numai printre rude și apropiați, ci și în școala unde a învățat acesta. Luni dimineață, conducerea școlii Gimnaziale „Sfântul Apostol Andrei” din Buzău a amplasat în holul instituției un sfeșnic în care ard lumânări, alături fiind poza lui Ciprian.

ciprian ionut

Copiii vin, aprind o lumânare, își fac semnul crucii și nu par a înțelege nici ei cum de a fost posibilă o asemenea nenorocire. Părinții, profesorii și conducerea școlii buzoiene au cumpărat lumânări și se solidarizează cu familia lui Ciprian.

”A fost un copil ascultător, vioi, plin de viață, conștiincios, încerca să se achite de sarcini, primea critica cu zâmbetul pe buze. Un copil bun”, a declarat Daniela Țâflea, învățătoarea copilului.

poza doi

Între timp, cadavrul copilului a fost luat acasă de la Serviciul Medico Legal, unde a fost efectuată necropsia. Tot aici a fost depus și cadavrul tatălui criminal, care s-a spânzurat imediat după ce și-a ucis propriul copil. Procurorii au stabilit că autorul crimei a aplicat cel puțin 20 de lovituri în spatele lui Ciprian.

Trupul neînsuflețit al lui Ciprian a fost dus în localitatea Sărulești, pentru a fi înhumat în satul natal al mamei. Familia este distrusă de durere, iar mama copilului nu își poate reveni din șoc. Ea are în continuare nevoie de asistență medicală, după ce fostul soț și-a ucis cu bestialitate unicul copil, apoi s-a sinucis.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.