luni, 15 iulie, 2024

VIDEO Șoc pentru o bunică: nepoata dată dispărută se prostitua la câteva străzi distanță

VIDEO Șoc pentru o bunică: nepoata dată dispărută se prostitua la câteva străzi distanță

Facebook
Twitter
Email

Zilele trecute, o femeie a sunat la 112 pentru a anunța că nepoata ei, în vârstă de 18 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. A mai făcut așa ceva, declara apelanta, însă niciodat nu dispăruse mai mult de cinci, șase zile, ca acum.

„La data de 10 noiembrie a.c., poliţiştii din Pogoanele au fost sesizaţi de către o localnică cu privire la faptul că nepoata sa a plecat de la domiciliul ei de aproximativ o săptămână şi nu a mai revenit”, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Buzău.

În scurt timp, tânăra căutată a fost depistată şi, din discuţiile purtate cu aceasta, au reieşit indicii că întreţine relaţii contra cost, intermediate de către un bărbat, de 27 de ani, de asemenea din orașul Pogoanele.

Astfel, a fost constituită de îndată o echipă operativă şi, în mai puţin de 12 ore, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale, în schimbul unor sume de bani, între tânăra de 18 ani şi alţi doi localnici din Pogoanele.

„În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 27 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru de 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism”, a precizat IPJ Buzău.

Ulterior, procurorul a dispus continuarea cercetărilor faţă de acesta, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub măsura controlului judiciar.

Potrivit unor surse, tânăra se afla la locuința unui prieten de-ai proxenetului, pe raza orașului Pogoanele. Le-ar fi declarat anchetatorilor că nu a fost forțată să practice prostituția și că făcut-o din dorința de a avea un venit.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.