joi, 2 mai, 2024

VIDEO Sinucigașul din Micro 5, coborât de pe o terasă cu autoscara de pompieri

VIDEO Sinucigașul din Micro 5, coborât de pe o terasă cu autoscara de pompieri

Facebook
Twitter
Email

Tragedie în cartierul buzoian Micro V. Un bărbat s-a aruncat de la etajul opt al blocului turn în care locuia, decedând pe loc. O vecină care scutura covoarele la fereastră a observant cadavrul căzut pe o terasă de la rtajul unu. Trupul neînsuflețit a fost coborât de pompieri cu autoscara din dotare și predate echipajului de la SML.

O femeie a descoperit cadavrul vecinului ei, pe terasa de la etajul 1. A sunat la 112 și imediat au ajuns la fața locului criminaliști și un echipaj de la ISU Buzău cu o autoscară.

Anghel Feraru și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul opt al blocului turn în care locuia, situat în zona pieței din Micro V. Era cunoscut în tot cartierul iar amici săi îi știau problemele de sănătate. Singurătatea îl chinuia cel mai mult, zic oamenii, și nu de puține ori amenința că își pune capăt zilelor.

Anghel Feraru avea 67 de ani și fusese fusesese frizerul cartierului. În ultima perioadă a vieții, trăia singur, după ce soția l-a parasit iar cei doi copii au plecat departe.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.