joi, 13 iunie, 2024

VIDEO Sinucidere şocantă! S-a aruncat în fântână chiar de ziua lui

VIDEO Sinucidere şocantă! S-a aruncat în fântână chiar de ziua lui

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat de 59 de ani din satul Gomoeşti, comuna Costeşti, şi-a pus căpăt zilelor, marţi după-amiază, aruncându-se în fântâna din curtea casei. Vecinii sinucigaşului sunt şocaţi, mai ales că bărbatul ar fi trebuit să chefuiască şi nu să se omoare chiar de ziua numelui. Chinuit de boală şi de tot felul de gânduri negre, Gheorghe Preda a hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa şi s-a aruncat în fântâna din curtea casei. A fost descoperit după aproape o oră de o rudă care trecea prin faţa casei. Poliţiştii şi salvatorii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.

Vecinii spun că, deşi a mai ameninţat în trecut că o să-şi ia zilele, nimeni nu a crezut că va trece la fapte. “E păcat de el să facă treaba asta chiar de ziua numelui. Noi suntem toţi creştini şi nu ne-am gândit la un astfel de gest”, ne-a declarat Floarea Matei, vecină.

Cadavrul bărbatului a fost ridicat şi transportat la morga Spitalului Județean, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a circumstanţelor în care s-a produs decesul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.