VIDEO Șicane între șoferi, surprinse pe străzile municipiului Buzău

Un eveniment rutier a fost la un pas să se producă, pe 3 mai, în municipiul Buzău, din cauza conduitei iresponsabile a șoferilor. Un conducător auto care circula pe Bulevardul Unirii dinspre Clubul Polițiștilor spre Micro 3 a postat pe Youtube un filmuleț care surprinde momentul în care este șicanat de un șofer orgolios.

Camera de bord a filmat toată cursa dintre cele două autoturisme, după plecarea de la semafor. Înregistrarea surprinde traseul sinuos al unui Ford înmatriculat în Buzău care, în dreptul zidului Episcopiei, tinde de mai multe ori să pătrundă pe banda de mers a mașinii din care se filmează. Este evidentă intenția șoferului din Ford de a-l sancționa pe colegul din trafic prin schimbările bruște ale direcției de mers, frânări nejustificate.

Polițiștii spun că un astfel de comportament se află la originea multor evenimente rutiere, unele soldate cu mai mult decât pagube materiale. La fel se putea întâmpla și cu cei doi protagoniști, mai ales că mașinile se apropiau în mare viteză de vehiculele oprite la semaforul din Micro 3.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI