sâmbătă, 2 decembrie, 2023

VIDEO Și-a înjunghiat amantul apoi a ațipit, de beată ce era. S-a întâmplat la Buzău

VIDEO Și-a înjunghiat amantul apoi a ațipit, de beată ce era. S-a întâmplat la Buzău

Facebook
Twitter
Email
O partidă de amor între doi amanţi s-a sfârşit rău pentru bărbat. Femeia, infirmieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău, l-a înjunghiat în abdomen. Tot ea, grijulie l-a pansat. Apoi, ameţită de aburii alcoolului a aţipit. Bărbatul a avut putere să se târască până în faţa blocului şi să ceară ajutor vecinilor. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.

Despre povestea de dragoste dintre cei doi se ştia în blocul în care locuieşte femeia cu soţul ei. Dornică de o aventură, infirmiera şi-a trimis soţul la plimbare şi şi-a chemat amantul acasă. Au băut şi s-au iubit, apoi s-au luat la ceartă. Femeia a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat iubitul. L-a pansat apoi superficial şi s-a culcat.
 
Bărbatul a reuşit să iasă din apartament, s-a târât până în faţa scării blocului, unde s-a prăbuşit. Un trecător a anunţat Ambulanţa care l-a adus la spital mai mult mort decât viu. 
 
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzău, bărbatul a fost adus în stare foarte gravă, fiind supus imediat unei intervenţii chirurgicale. În prezent, acesta este internat la Terapie Intensivă, în stare gravă, dar stabilă.
 
Poliţiştii au fost alertaţi de medici. Pentru că femeia nu a răspuns la uşă, agenţii au escaladat clădirea până la etajul unu unde locuieşte.
 
Infirmiera agresivă a fost internată la spitalul de boli mintale din Săpoca pentru o evaluare psihiatrică. Pe numele ei poliţia a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.