VIDEO Sfâşietor! Un cal cu picioarele rupte a agonizat ore întregi în urma unui accident

Incident teribil pe raza comunei Smeeni după ce un autoturism a lovit in plin o căruță în care se afla un bătrân în vârsta de 78 de ani din localitatea Gherăseni. În urma accidentului cumplit, bătrânul a ajuns la spital cu răni uşoare însă calul a agonizat ore întregi într-un şanţ cu picioarele rupte, fără ca nimeni să-i aline suferința.

Șoferul autoturismului implicat în accident, un tânăr de 23 de ani din Buzău, susține că bătrânul căruţaş ar fi ieșit de pe o strada lăturalnică fără să se asigure, direct în drumul naţional, şi că ar fi încercat în zadar să evite impactul cu atelajul tras de un cal .

Fiul bătrânului i-a luat apărarea tatălui şi susţine că victima ar fi circulat regulamentar cu căruța, iar șoferul nu l-a observat, intrând în plin în atelaj.

Şi alţi martori,  susțin că la acel moment șoferul ar fi fost orbit de soare, acesta nemaiputând evita impactul cu căruţa.

Polițiștii sosiți la fata locului au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

În urma impactului autoturismului cu căruța, bătrânul a fost aruncat pe asfalt, ajungând la Spitalul de Urgenţe din Buzău, cu dureri la coloană si  câteva răni la un braţ.

Din nefericire după ce calul a fost rănit grav la ambele picioare a fost abandonat în agonie pe marginea şoselei, în așteptarea unui medic veterinar .

Din păcate nimeni nu s-a mai interesat de soarta calului, proprietarul acestuia fiind la spital.

Fiul căruţaşului a declarat că nu are ce să-i facă animalului și cel mai probabil acesta va muri sau va ajunge la un abator.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI