marți, 23 aprilie, 2024

VIDEO Scandal pentru vouchere în curtea AFM. Colectorii de rable, umiliţi de şefii instituţiei

VIDEO Scandal pentru vouchere în curtea AFM. Colectorii de rable, umiliţi de şefii instituţiei

Facebook
Twitter
Email

Scandal ca la uşa cortului  la sediul central al Agenţiei Fondului de Mediu. Colectorii de rable din toată ţara, care au reclamat pe data de 10 iunie că numărul tichetelor pe care le-au primit a fost foarte mic, au avut din nou o surpriză neplăcută. Proprietarii firmelor autorizate pentru colectarea de autovehicule uzate îşi puseseră speranţele în tichetele suplimentare care urmau să fie distribuite până la finele săptămânii, dar reprezentanţii agenţiei i-au informat oficial că tichetele s-au epuizat din nou.

Deşi au încercat să stea de vorbă cu mai marii instituţiei, de la care primiseră asigurări ferme că vor intra în posesia tichetelor „Rabla”, patronii au fost informaţi că nu pot fi primiţi.

Asta în condiţiile în care colectorii fuseseră invitaţi oficial marţi să ridice voucherele de la sediul instituţiei. Colectorii s-au exaltat în momentul în care au aflat că mai multe societăţi au primit fiecare câteva sute de tichete pentru Programul „Rabla”, în timp ce alte firme nu au primit nici măcar unul.

Supăraţi că au bătut drumul degeaba din toate colţurile ţării până în Capitală, oamenii şi-au vărsat nervii pe purtătorul de cuvânt al instituţiei, care a dat din colţ în colţ, negăsind nicio explicaţie veridică vis a vis de situaţia creată.

La faţa locului au venit şi jandarmii dar în cele din urmă spiritele s-au mai calmat. Suplimentarea numărului de vouchere a fost cerută după ce mai mulţi oficiali au reclamat faptul că numărul acestora este foarte mic şi nu acoperă decât 5% din cerere.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton