VIDEO Șarlatani din Ploiești, veniți cu mașina proprie la Buzău, pentru a cerși în centrul orașului

Un cuplu de cerșetori din Ploiești a reușit să păcălească zeci de șoferi aflați în tranzit prin intersecția de la Clubul Polițiștilor. Cei doi ofereau odorizante pe care aveau aplicate bilețele cu mesaje de înduioșare. Peste 700 de lei au strâns din cerșit.

Polițiștii locali din Buzău au depistat la intersecția Bulevardului Unirii cu Strada Transilvaniei două persoane, soț și soție, din municipiul Ploiești, în timp ce apelau la mila publicului și ofereau spre vânzare conducătorilor auto aflați în trafic, odorizante auto.

Odorizantele auto erau însoţite de un mesaj menit să înduplece şoferii să ofere sume cat mai mari de bani. Polițiștii locali au confiscat mai multe odorizante auto și suma de 735 lei pe care cei doi au reuşit să o strângă de la şoferi în doar cateva ore.

”Menţionam faptul ca cei doi soți s-au deplasat pe raza municipiului Buzău cu un autoturism proprietate personală în care ţineau depozitate odorizantele pe care le ofereau spre vânzare şoferilor din trafic. Sumele de bani găsite asupra celor doua persoane au fost confiscate de poliţiştii locali și predate Direcţiei Finanţelor Publice”, a declarat Doru Dumitrașcu, de la Poliția Locală Buzău.

Pentru evitarea producerii unor accidente, polițiștii locali le recomandă conducătorilor auto să nu mai ofere bani persoanelor aflate în intersecții care apelează la mila publicului.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI