VIDEO Șapte răniți, între care și doi copii, după coliziunea dintre un Cielo și un SUV

Un grav accident s-a produs duminică seară pe DN 2E85, la ieșire din localitatea Costești. Șoferul unui Cielo în care se mai aflau patru adulți și doi copii a scăpat controlul volanului, iar când autoturismul s-a răsucit, a fost izbit de un SUV marca Honda, cu numere de Iași. Ambele mașini au ajuns pe câmp iar din coliziune a rezultat rănirea pasagerilor din Cielo.

Accidentul s-a produs duminică seara, la mai puțin de zece kilometri de municipiul Buzău. Un șofer de 43 de ani, din Buzău, în timp ce se deplasa dinspre Urziceni, a pierdut controlul asupra direcției, mașina ieșind cu roțile din dreapta pe acostament.

Autoturismul cu șapte persoane la bord s-a răsucit de câteva ori pe sensul său de mers. O șoferiță, în vârstă de 52 de ani, din Iași, care se deplasa tot dinspre Urziceni, la volanul unui SUV marca Honda, nu a mai putut frâna la timp.

Autoturismul Cielo a fost izbit în partea laterală, toate cele șapte persoane, din comunitatea de romi de pe strada Plevnei din municipiul Buzău, fiind rănite și transportate la spital cu ambulanțe. Printre răniți sunt și doi copii, o fetiță și un băiat, de 7 și 9 ani.

Traficul a fost blocat în zona accidentului mai bine de o oră, formându-se coloane de mașini pe ambele sensuri de mers lungi de peste 5 kilometri.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI