miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Șapte autospeciale noi, în dotarea Poliției Rutiere din Buzău

VIDEO Șapte autospeciale noi, în dotarea Poliției Rutiere din Buzău

Facebook
Twitter
Email
Polițiștii Serviciului Rutier din IPJ Buzău au intrat, miercuri, în posesia unui număr de șapte autoturisme din noul lot achiziționat de Polița Română, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic. Mașinile vor fi redistribuite structurilor de siguranță rutieră din municipiile Buzău și Râmnicu Sărat.

Autospecialele intrate în dotarea IPJ Buzău sunt marca Volkswagen Polo și au fost achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne.
 
Autospecialele nou intrate în dotarea IPJ Buzău sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.
 
De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea IPJ Buzău în cursul anului 2015 și distribuite structurilor de ordine publică. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.