joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO S-a prăbușit o bucată din podul de lângă Conacul Marghiloman. Traficul către Brăila, blocat pe ambele sensuri

VIDEO S-a prăbușit o bucată din podul de lângă Conacul Marghiloman. Traficul către Brăila, blocat pe ambele sensuri

Facebook
Twitter
Email

Traficul din capătul Bulevardului Alexandru Marghiloman a fost blocat în urmă cu câteva minute după ce o bucată din pasajul către Brăila s-a prăbușit pe carosabil. Doar o minune a făcut ca nicio mașină să nu fie avariată de tonele de beton căzute de la peste 10 metri înălțime.

UPDATE Începând cu ora 12.30 circulația pe Podul Marghiloman este închisă pentru circulația autovehiculelor și a pietonilor. O comisie de specialiști urmează să stabilească gradul de avariere și dacă podul mai poate fi sigur pentru circulația rutieră.Reprezentanţii IPJ Buzău au anunţat, vineri, că o bucată de 8-10 metri din podul de la Marghiloman s-a prăbuşit pe şosea.

Porţiunea destinată circulaţiei pietonale s-a desprins pur şi simplu şi a căzut. Din fericire, în zonă nu se aflau pietoni sau maşini, nefiind înregistrate victime.

”La faţa locului se află un echipaj de Poliţie pentru monitorizarea traficului şi devierea pe rute ocolitoare. Acolo se aşteaptă reprezentanţi ai instituţiilor responsabile în astfel de cazuri pentru evaluarea şi completarea măsurilor în consecinţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Anne Marie Vrapciu.

Cel mai probabil, incidentul s-a produs din cauza infiltraţiilor. Traficul în zonă este blocat. Pasajul construit în urmă cu 50 de ani nu a suferit niciodată lucrări de reabilitare.

Zona intens circulată de sub pasaj este cunoscută ca fiind cu probleme de buzoieni, mai ales când plouă torențial, iar apa se strânge în cantități impresionante, blocând ambele sensuri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.