sâmbătă, 20 iulie, 2024

VIDEO Reacție agresivă a unui cetățean, după ce a aflat ce conține coletul primit la poartă

VIDEO Reacție agresivă a unui cetățean, după ce a aflat ce conține coletul primit la poartă

Facebook
Twitter
Email

Livrarea unui colet special la poartă l-a lăsat fără cuvinte pe destinatar, un sătean din comuna buzoiană Mărăcineni. Stupefacția nu a durat prea mult, pentru că reacția acestuia a devenit agresivă imediat ce a aflat care este conținutul.

S-a întâmplat în a doua zi de Paște ca un bărbat să se trezească la poarta gospodăriei cu un cetățean care îi adusese un colet voluminos.

După o scurtă discuție cu livratorul pachetului, de fapt, un sac negru umplut până la refuz, destinatarul și-a schimbat tonul și a devenit agresiv.

Acesta a înșfăcat sacul și l-a returnat în portbagajul mașinii, după ce l-a îmbrâncit pe curierul de ocazie.

Cel care efectuase livrarea specială este un tânăr fermier din Mărăcineni, Cosmin Crăciun, cunoscut pentru participarea în numeroase acțiuni civice.

Acesta găsise un maldăr de gunoi aruncat pe terenul său agricol, lângă drum, și a decis să-l restituie aparținătorului.

Nu i-a fost greu să stabilească cine e destinatarul coletului special, facturile la curent și alte utilități descoperite în gunoi oferind pe tavă numele și adresa acestuia.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.