luni, 6 mai, 2024

VIDEO Raspberry Home intră pe piața de mobilă din Buzău cu produse de calitate superioară, importate din Turcia

VIDEO Raspberry Home intră pe piața de mobilă din Buzău cu produse de calitate superioară, importate din Turcia

Facebook
Twitter
Email

RASPBERRY HOME a inaugurat în week-end primul său magazin de mobilă din municipiul Buzău. Amplasat pe Șoseaua Bucuresti (fosta Șosea a Spatarului) nr.14, noul showroom reunește într-un singur loc piese de mobilier de calitate, fabricate în Turcia.

Cu o investiţie totală ce se ridică la circa 1 milion de Euro, magazinul RASPBERRY HOME din Buzău, a fost proiectat conform ultimelor standarde internaţionale în domeniul retail-ului.

Firma s-a reorganizat recent și a adus pe piața locală, mobilier de calitate superioară pentru dormitor și living, înlocuind oferta la articolele de îmbracăminte, vândute sub același brand.

Astfel, clienții pot descoperi în noul magazin, paturi cu ladă de depozitare și saltele de 35 cm cu sistem de arcuri pocket, mese elegante de living cu scaune asortate, canapele și fotolii realizate în stil scandinav si baroc.

Mobilierul de calitate se pliază perfect cu prețurile concurenței, clienții putând să achite cumpărăturile și în rate, prin intermediul serviciilor oferite de mai mulți furnizori de credite bancare.

“Venim cu o gamă diversă de produse din mobilă pe piața din Buzău, la un raport excelent calitate – preţ. Estimăm că paleta variată de articole va fi pe placul iubitorilor de articole de bună calitate, realizate din materiale consacrate de fabrici cunoscute din Turcia, renumite pentru seriozitate. Sperăm ca toți cei care vor vizita magazinul nostru se vor bucura de noutăţile şi surprizele pregătite pentru ei.” transmit reprezentanții companiei.

Ca și oferta promotională de deschidere, firma RASPBERRY HOME a lansat și servicii de livrare și montaj gratuit pe toata raza orasului Buzău.

Produsele RASPBERRY HOME pot fi achizitionate și online, pe site-ul www.raspberryhome.ro

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.