joi, 22 februarie, 2024

VIDEO Răpitorul femeii din comuna Padina a fost plasat pentru 30 de zile în arest

VIDEO Răpitorul femeii din comuna Padina a fost plasat pentru 30 de zile în arest

Facebook
Twitter
Email

Miercuri seară, instanța a dispus plasarea în arest preventiv pentru 30 zile a dâmbovițeanului de 33 de ani care a încercat să-și răpească soția fugită de două luni de acasă, din cauza scandalurilor. În cazul complicelui său, a fost decis arestul la domiciliu.

Tânăra de 28 de ani se afla la un frate al său, la care fugise de două luni, ca să scape de bătăile soțului. Marți, s-a trezit că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, însotit de un prieten, au intrat peste ea în curte.

Inițial, soțul a încercat să o convingă să se întoarcă la el, însă pentru că femeia nu a vrut cu niciun chip a început să o îmbrâncească.

A apucat să fugă din curte dar a fost prinsă din urmă de bărbat. Fratele tinerei, care a auzit urletele, a ieșit într-un suflet și a încercat să-și scape sora din mâinile agresorului, însă inidivdul l-a lovit și pe el, iar apoi a băgat-o pe tînără cu forța în mașină.

De la Mizil, unde au fost prinși, cei doi răpitori au fost aduși la IPJ Buzău.

Marţi, 13 aprilie, în jurul orei 15.00, poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că sora sa, de 28 de ani, din Padina, a fost luată cu forţa de doi bărbaţi, introdusă într-un autoturism, maşina fiind ulterior condusă pe DN2C, spre oraşul Pogoanele.

Apelantul a precizat că unul dintre bărbaţi este soţul surorii sale, de care aceasta s-ar fi despărţit în fapt. Martorii spun că femeia a apucat să fugă din curte după ce bărbatul ar fi început să o lovească şi să o forţeze să intre în maşina cu care venise la Buzău.

Potrivit IPJ Buzău, în urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti ai oraşului Pogoanele şi secţiilor rurale arondate.

Totodată, autoturismul şi ocupanţii acestuia au fost daţi în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în judeţul Buzău, dar şi poliţiştilor din judeţele învecinate.

La numai o oră de la sesizare, în jurul orei 16.00, urmare coordonării operative a forţelor din teren de către Centrul Operaţional al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, poliţiştii din Prahova au identificat şi oprit maşina în trafic, pe raza oraşului Mizil. Tânăra se afla în autoturism, ghemuită pe bancheta din spate, alături de fostul partener de viaţă.

Din declaraţiile victimei, aceasta ar fi fost luată împotriva voinţei sale, fiind şi agesată fizic de soţul său.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.