VIDEO Protest surd al poștașilor buzoieni, în această dimineață, în fața Prefecturii

Un număr de 40 de poștași au pichetat, vineri, sediul Prefecturii Buzău supărați că autoritățile le-au promis în zadar creșteri salariale și îmbunătățirea condițiilor de muncă.

Sindicaliștii buzoieni din cadrul Poștei Române s-au strâns în fața Instituției Prefectuluii la ora 9.00 și au protestat timp de o jumătate de oră. În scurta acțiune, aceștia au afișat pancarte cu mesajele: „Sunt mulțumit deoarece conducerea CNPR este performantă…dar nu aduce venituri!!!” sau „Sunt mulțumit deoarece nu voi primi creștere salarială iar conducerea CNPR a primit Bonusuri de Performanță!!!”.

„Suntem nemulțumiți că deși am stabilit o foaie de parcurs pentru acțiunile noastre nu am reușit decât să obținem permisiunea de a-și lua concedii pentru colegii noștri din zonele izolate. Restul, ce ține de creșterea veniturilor, de pierderea marilor contracte de pierderea marilor volume de corespondență este apanajul conducerii companiei care nu reușește să stabilizeze declinul și să crească veniturile și suntem surprinși că angajatorul nu îi întreabă pentru ce iau bonusul de performanță”, a declarat liderul de sindicat al SLPR Buzău, Ion Bogdan.

O delegație a protestatarilor a mers la prefectul Aurelia Mitrea căreia i-a înmânat o listă de revendicări după care, la ora 9.30, au încheiat acțiunea și au mers să își reia programul zilnic.

Fii Reporter