joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Protest în fața blocului în care Valentina Nica a fost arsă de vie

VIDEO Protest în fața blocului în care Valentina Nica a fost arsă de vie

Facebook
Twitter
Email

Peste o sută de tineri au mers, marți seară, în fața blocului Valentinei Danielei Nica, buzoianca ucisă cu cruzime de fostul iubitul, Cosmin Dan, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Câteva zeci de candele s-au strâns sub balconul de la parterul blocului.

Prietenii victimei au inițiat în mediul online un protest, pentru a solicita organelor de cercetare să îi rețină și pe presupușii complici ai criminalului.

Chiar în ziua în care Valentina Nica a fost înmormântată, prieteni, apropiați sau simpli buzoieni impresionați de soarta tinerei au venit să aprindă o lumânare în fața blocului unde Valentina a fost arsă de vie în propriul apartament.

Au venit impresionați de tragedia întâmplată și cu rugămintea ca justiția să-și facă treaba și să-i pedepsească pe toți cei vinovați. Tinerii pretind că la crimă au asistat mai multe persoane care ar trebui să fie reținute, așa cum s-a întâmplat cu Cosmin Dan.

Anchetatorii nu au precizat deocamdată despre existența altor persoane care ar fi luat parte la crimă. Potrivit comunicatului Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Cosmin Dan este singura persoană cercetată pentru uciderea tinerei.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, fosta iubită, Valentina, și actuala, Anisia, i-au trimis lui Cosmin Dan o fotografie în care cele două apăreau împreună.

Băiatul aflat într-un club în București a venit la locuința Valentinei și ar fi omorât-o, stropind-o cu benzină și incendiind-o.

La anchetă s-a dovedit că buzoianul era băut și drogat. Cosmin Dan și-a recunoscut faptele, pe numele său fiind emis mandat de reținere pentru 30 de zile. El este urmărit penal pentru omor calificat.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.