VIDEO Protest în centrul Buzăului, cu o sută de manifestanți

Un număr de aproximativ o sută de buzoieni au ieșit în centrul orașului, duminică seară, pentru a protesta față de adoptarea legii grațierii. Înarmați cu fluiere, steaguri tricolore și mici pancarte, puținii buzoieni care au ales să iasă în stradă, în ciuda frigului, au precizat că prin gestul lor se opun propunerii unor legi aberante care sunt în avantajul unor anumite persoane.

Începând cu ora 17.00, buzoienii s-au strâns în Piața Dacia pentru a protesta față de proiectele privind graţierea şi modificarea Codului Penal. Strânși în număr mai mare decât în urmă cu o săptămâna, când au fost în jur de 30 de participanți, protestatarii au scandat acum și lozinci împotriva PSD și ALDE.

Astfel, protestatarii au strigat „Hoții la pușcărie !”, „Mesaj de la Buzău, mergeți la bulău!” sau „PSD+ALDE ciuma roșie!” și au afișat pancarte pe care era scris „Nu vrem conducători penali care atacă justiția!”, „Vă rugăm să ne scuzați, noi protestăm voi furați!”, „Fără grațiere! Fără amnistie!” sau „Duie Mragnea!”.

Protestul a ținut mai puțin de două ore, după ora 18.30 manifestanții începând să plece spre case.

Fii Reporter